Lammersdorf 10, A-9872 Millstatt

Zomer

De Millstättersee is het mooiste meer van Karinthië met een watertemperatuur van 20 tot 25˚C, waardoor zwemmen en andere watersporten erg populair zijn in de zomermaanden. Vanuit het hotel zijn diverse wandel- en fietstochten uitgezet. Ook de 18-holes golfbaan bevindt zich op nog geen drie kilometer afstand van het hotel.

Watersporters kunnen hun hart ophalen rondom het meer. Zwemmen, duiken, surfen, zeilen, waterskiën en roeien zijn een paar van de mogelijkheden in en op het water. Verder zijn er in de omgeving van het hotel nog volop andere activiteiten te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan wandelen, fietsen, tennissen of golfen op de nabijgelegen 18-holes golfbaan. Ook paragliding, bergbeklimmen, kanovaren en paardrijden behoort tot de mogelijkheden. Liever een motortocht maken, vissen of een grot bezoeken? In de prachtige omgeving van Lammersdorf kan het allemaal.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Voor de fietsliefhebber (wielrennen en mountainbiken) hebben we een speciaal fietsarrangement.
Kijk op de pagina Kamers/Appartementen!

 

Thermen

Bad Kleinkirchheim staat bekend om zijn thermen. Het “Gesundheitsangebot” staat op bijzonder hoog niveau: de twee architectonisch ontworpen en ruim aangelegde thermen worden gevoed door het warme water uit radon bevattende bronnen. De brontemperatuur is 36 graden Celsius en de badtemperatuur is hierdoor ongeveer 32 tot 34 ºC! Het Thermenwater van Bad Kleinkirchheim is een Akratotherm, een zuiver, mineraalarme bron met maximaal 1 gram opgeloste mineraalstof per liter water.